Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 25-Jun-2009 04:31
kami kembali lagi.....
Assalamualaikum wahai teman2 fp sekalian..

huhhhh..lamanya umah ni tak berupdate.. berbulan-bulan tu..
kalau umah betul tu harus dah bersawang sana sini kan..
ntah kenapa semenjak dua menjak ni takde mood je nak update fp..
bz sikit kot sejak hero jr. ni lahir... lagi satu ummi dah ralit
ber'facebook' skrg ni.. sesapa nak join jadi rakan ummi just add
'yusmiza majid'...

Alhamdulillah kami anak beranak semuanya sihat..
nurin dah pun besar... tinggi je yg naik.. berat tu tetap maintain 13-14kg..
sib baik mukanya tu still bulat.. tapi sayang seribu kali sayang..
'pagar' depan nurin dah rosak 4 batang.. dah hilang sikit kecomelannya..

yang sebenarnya kami ada kat kb skrg ni.. babah je kat kuantan..
ummi balik sini semata-mata nak ambik lesen kete... baru skrg nak ambik..
masa takde anak dulu taknak ambik awal2..kang dah susah sekarang ni..
mulanya ingat nak ambik kat kuantan je.. tapi susah pulak nak tinggalkan
budak berdua ni.. takkan weekend je baru nak belajar kan..
alamak berkurun le baru dapat lesen kalo weekend je boleh bawak kete...
babah kasi green light balik ambik lesen kat kb ni.. at least senang
sikit ada tokma n tokbah utk tinggalkan diaorang ni..
tak tau le bila leh abis ni..next week baru dpt L...
kat kampung ni online pakai celcom broadband adik bongsu.. next week dia dah nak
balik dungun utk perjuangan semester
ok lah.. setakat tu je cite pasal kete..

baby aqil skrg dah pun masuk 6 bulan.. makin pandai bergurau dgn kakaknya..
pantang ada orang agah mesti sengeh..hehheee... suka sangat org main 'ba ba cak'
dgn dia.. smlm gi check up utk 6 bulan.. berat just 7.3kg.. so far masih lagi
menyusu badan + susu formula.. harap dapat menyusu badan sampai umur 2 thn lbh
macam kak nurin gak...
sampai sini dulu lah ye.. insyaAllah akan kembali lagi nanti..hehheee
ummi letak 2 pics je.. nurin & aqil...
bye..salam rejab utk semua




© Pidgin Technologies Ltd. 2016